Frequently Asked Questions

Meer achtergrond informatie over ThePro/s.

Hoe zijn jullie ontstaan?

ThePro/s is opgericht door Bart Scheepens. Een ervaren MarCom-specialist die zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld tot een trusted advisor op het gebied van talent acquisition, headhunting en recruitment. 

Wat is jullie ervaring en achtergrond?

Bart Scheepens heeft en langjarige ervaring in advertising & marketing. Copywriter van origine. Ruim 14 jaar advertising agency ervaring (als bureaumanager en account director) waarna hij een stap gezet heeft richting recruitment en interim.

Werken jullie ook met freelancers?

Gespecialiseerde, ervaren freelancers zijn een belangrijk onderdeel van onze propositie. We kennen de markt, de specialismen en de beschikbaarheden van steeds meer interim partners. Graag zijn wij de spin in het web en stemmen we vraag en aanbod optimaal op elkaar af.

Wat is jullie werkgebied?

Zoals we zeggen: we zijn ‘based in Antwerp’ en daar bouwen we aan de groei van onze organisatie. We werken echter landelijk (met een sterke focus op Vlaanderen, daarnaast hebben we een stevig netwerk in Nederland.

Hoe gaat het proces in zijn werk?

Alles begint met een persoonlijke kennismaking. Dat kan telefonisch, via Teams, op ons sfeervolle kantoor in Hartje Antwerpen of – misschien het makkelijkst – bij jou op locatie. Van daaruit bekijken we samen de mogelijkheden, doelstellingen en deadlines.

Je krijgt van ons een eerlijk antwoord en advies. We beloven geen gouden bergen, maar je mag er van uitgaan dat we voor je opdracht, traject of project voor je door het vuur gaan. 

Send us an email

Meer weten over ThePro/s? Wil je een keer sparren over de mogelijkheden? zoek gerust contact via onderstaand formulier. Of nog sneller: Bel Bart: (+32)472197505

   

  all details

  The Pro/s
  Londenstraat 60 Bus 203
  2000 Antwerpen
  België

  Telefoon: +32 472 197 505
  E-mail: klik hier